Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Vše pro chytré mytí aut a motorek e-cs.cz
TEL.OBJEDNÁVKY

+420 727 824 445

DODÁNÍ

DO 48 HODIN

POŠTOVNÉ od 59 Kč

> 1000 KČ ZDARMA

KONTAKTY

Eco Clean & Shine

Martin Štainer
Na novině 365
Břehy 53501

 

INFOLINKA:

Tel: 727 824 445
e-mail: Info@e-cs.cz
www.e-cs.cz

 

 

IČ:87747812
DiČ: CZ8502063647

 

 

Banka ČR: Komerční Banka

 

Účet ČR: 107-5207730257/0100

IBAN: CZ4801000001152015800237

BIC/SWIFT: KOMBCZPPXXX

 

Banka SK (€): Fio banka

 

Účet SK: 2001480519/2010

IBAN: CZ6020100000002001480519

BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

 

 

 


 

 

Suché mytí aut

 

Podporuje mojeID

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 280,0 Kč (51,2 €)
naše cena 385,0 Kč (15,4 €)
naše cena 1 550,0 Kč (62,0 €)

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 99,0 Kč (4,0 €)
naše cena 99,0 Kč (4,0 €)
naše cena 99,0 Kč (4,0 €)

NOVINKY

arr3Nové zboží pro snažší práci při údržbě autaDo e-shopu jsme před pár dny přidali hromadu nového zboží, které vám zjednoduší práci, ať jste již... arr3Soutěž o Velikonnoční dárekPokuď máte rádi soutěžení, zkuste štěstí na naší Facebookové stránce: Autokosmetika pro suché mytí... arr3Jaro je tu, jste připraveniJaro je tu, alespoň na pár dní. Jak vypadá vaše auto? Čeká nás pár skoro "jarních" dní a proto vám... arr3Nízké poštovné již od 59 KčPřidali jsme další možnost dopravy- Zásilkovnu.   Výhodou zásilkovny je nízké poštovné už od 59 Kč... arr3Sekce Velkoobchod se suchou autokosmetikou spuštěn!!!Jestliže přemýšlíte o tom, že by jste rádi začali podnikat v péči o vozy nebo máte zájem o prodej... arr3Přidali jsme nové zbožíAuto do detailu vyleštěné, chcete víc než jen suché mytí aut?   Přidali jsme nové zboží takzvanou... arr3Skůtraři jsou nadšení!!! přečti celý článek a zjisti proč jsme jako první v historii serveru skutrportal.cz dostali v recenzi 99% ze 100% možných. RECENZE PRODUKTŮ NA SUCHÉ MYTÍ OD SERVERU SKUTRPORTAL.CZ   Viktor Hrachovec Skútr nebo... arr3Velkoobchodní spolupráce nebo droppshipingJestliže potřebujete rozšířit sortiment zboží a nebo přemýšlíte o nové obchodní příležitosti,... arr3Povánoční výprodej sady autokosmetiky sleva 150 Kč!!!Vánoce i nový rok jsou zdárně za námi. Přejeme Vám vše dobré, zdraví a spokojenost, prostě úspěšný...

ANKETA

Nadchl vás výsledek po mytí auta na sucho?

Byl jsem nadšený 86% Dobrý 11% Čekal jsem víc 2% byl jsem zklamaný 2%

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímot souhlas společnosti Eco Clean & Shine se sídlem Na novině 365, Břehy 53501, IČ 87747812 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů