Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Vše na chytré mytí aut - e-cs.cz
INFOLINKA

+420 727 824 445

DODÁNÍ

DO 48 HODIN

POŠTOVNÉ

OD 59 KČ

KONTAKTY

Eco Clean & Shine

Martin Štainer
Jankovice 25
Přelouč 53501
Tel: 727 824 445
e-mail: Info@e-cs.cz
www.e-cs.cz
IČ:87747812
DiČ: CZ8502063647

 

 

 


 

 

Suché mytí aut

ručni mytí aut

oživená pneumatika

Autokosmetika

Podporuje mojeID

NOVINKY

arr3Přidali jsme nové zbožíAuto do detailu vyleštěné, chcete víc než jen suché mytí aut?   Přidali jsme nové zboží takzvanou... arr3Soutěž o Velikonnoční dárekPokuď máte rádi soutěžení, zkuste štěstí na naší Facebookové stránce: Autokosmetika pro suché mytí... arr3Nízké poštovné již od 59 KčPřidali jsme další možnost dopravy- Zásilkovnu.   Výhodou zásilkovny je nízké poštovné už od 59 Kč... arr3Sekce Velkoobchod se suchou autokosmetikou spuštěn!!!Jestliže přemýšlíte o tom, že by jste rádi začali podnikat v péči o vozy nebo máte zájem o prodej... arr3Skůtraři jsou nadšení!!! přečti celý článek a zjisti proč jsme jako první v historii serveru skutrportal.cz dostali v recenzi 99% ze 100% možných. RECENZE PRODUKTŮ NA SUCHÉ MYTÍ OD SERVERU SKUTRPORTAL.CZ   Viktor Hrachovec Skútr nebo... arr3V pondělí 10.10.2016 budeme na Veletrhu úkliduChystáme na veletrh ůklidu, už se moc těšíme až budeme moci ukázat úklidovým firmám jak je... arr3Velkoobchodní spolupráce nebo droppshipingJestliže potřebujete rozšířit sortiment zboží a nebo přemýšlíte o nové obchodní příležitosti,... arr3Povánoční výprodej sady autokosmetiky sleva 150 Kč!!!Vánoce i nový rok jsou zdárně za námi. Přejeme Vám vše dobré, zdraví a spokojenost, prostě úspěšný...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 159,0 Kč (6,4 EUR)

KONTAKTY

Eco Clean & Shine
Jankovice 25
53501 Přelouč
tel: +420 727 824 445
info(a)e-cs.cz
IČ:87747812
DiČ: CZ8502063647

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 590,0 Kč (63,6 EUR)
naše cena 119,0 Kč (4,8 EUR)
naše cena 990,0 Kč (39,6 EUR)

ANKETA

Nadchl vás výsledek po mytí auta na sucho?

Byl jsem nadšený 88% Dobrý 10% Čekal jsem víc 1% byl jsem zklamaný 1%

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů