Vše na chytré mytí aut - e-cs.cz
INFOLINKA

+420 727 824 445

DODÁNÍ

DO 48 HODIN

POŠTOVNÉ

OD 59 KČ

KONTAKTY

Eco Clean & Shine

Martin Štainer
Jankovice 25
Přelouč 53501
Tel: 727 824 445
e-mail: Info@e-cs.cz
www.e-cs.cz
IČ:87747812
DiČ: CZ8502063647

 

 

 


 

 

Suché mytí aut

ručni mytí aut

oživená pneumatika

Autokosmetika

Podporuje mojeID

NOVINKY

arr3Přidali jsme nové zbožíAuto do detailu vyleštěné, chcete víc než jen suché mytí aut?   Přidali jsme nové zboží takzvanou... arr3Soutěž o Velikonnoční dárekPokuď máte rádi soutěžení, zkuste štěstí na naší Facebookové stránce: Autokosmetika pro suché mytí... arr3Nízké poštovné již od 59 KčPřidali jsme další možnost dopravy- Zásilkovnu.   Výhodou zásilkovny je nízké poštovné už od 59 Kč... arr3Sekce Velkoobchod se suchou autokosmetikou spuštěn!!!Jestliže přemýšlíte o tom, že by jste rádi začali podnikat v péči o vozy nebo máte zájem o prodej... arr3Skůtraři jsou nadšení!!! přečti celý článek a zjisti proč jsme jako první v historii serveru skutrportal.cz dostali v recenzi 99% ze 100% možných. RECENZE PRODUKTŮ NA SUCHÉ MYTÍ OD SERVERU SKUTRPORTAL.CZ   Viktor Hrachovec Skútr nebo... arr3V pondělí 10.10.2016 budeme na Veletrhu úkliduChystáme na veletrh ůklidu, už se moc těšíme až budeme moci ukázat úklidovým firmám jak je... arr3Velkoobchodní spolupráce nebo droppshipingJestliže potřebujete rozšířit sortiment zboží a nebo přemýšlíte o nové obchodní příležitosti,... arr3Povánoční výprodej sady autokosmetiky sleva 150 Kč!!!Vánoce i nový rok jsou zdárně za námi. Přejeme Vám vše dobré, zdraví a spokojenost, prostě úspěšný...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 85,0 Kč (3,4 EUR)
naše cena 159,0 Kč (6,4 EUR)

KONTAKTY

Eco Clean & Shine
Jankovice 25
53501 Přelouč
tel: +420 727 824 445
info(a)e-cs.cz
IČ:87747812
DiČ: CZ8502063647

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 169,0 Kč (6,8 EUR)
naše cena 866,0 Kč (34,6 EUR)
naše cena 990,0 Kč (39,6 EUR)

ANKETA

Nadchl vás výsledek po mytí auta na sucho?

Byl jsem nadšený 75% Dobrý 15% Čekal jsem víc 5% byl jsem zklamaný 4%

 

 


Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.