Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Vše na chytré mytí aut - e-cs.cz
INFOLINKA

+420 727 824 445

DODÁNÍ

DO 48 HODIN

POŠTOVNÉ

OD 59 KČ

KONTAKTY

Eco Clean & Shine

Martin Štainer
Na novině 365
Břehy 53501
Tel: 727 824 445
e-mail: Info@e-cs.cz
www.e-cs.cz
IČ:87747812
DiČ: CZ8502063647

 

 

Banka ČR: Komerční Banka

 

Účet ČR: 107-5207730257/0100

IBAN: CZ4801000001152015800237

BIC/SWIFT: KOMBCZPPXXX

 

Banka SK (€): Fio banka

 

Účet SK: 2001480519/2010

IBAN: CZ6020100000002001480519

BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

 

 

 


 

 

Suché mytí aut

 

Podporuje mojeID

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 199,0 Kč (8,0 €)
naše cena 299,0 Kč (12,0 €)
naše cena 1 480,0 Kč (59,2 €)

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 99,0 Kč (4,0 €)
naše cena 590,0 Kč (23,6 €)
naše cena 99,0 Kč (4,0 €)

NOVINKY

arr3Nové zboží pro snažší práci při údržbě autaDo e-shopu jsme před pár dny přidali hromadu nového zboží, které vám zjednoduší práci, ať jste již... arr3Soutěž o Velikonnoční dárekPokuď máte rádi soutěžení, zkuste štěstí na naší Facebookové stránce: Autokosmetika pro suché mytí... arr3Jaro je tu, jste připraveniJaro je tu, alespoň na pár dní. Jak vypadá vaše auto? Čeká nás pár skoro "jarních" dní a proto vám... arr3Nízké poštovné již od 59 KčPřidali jsme další možnost dopravy- Zásilkovnu.   Výhodou zásilkovny je nízké poštovné už od 59 Kč... arr3Sekce Velkoobchod se suchou autokosmetikou spuštěn!!!Jestliže přemýšlíte o tom, že by jste rádi začali podnikat v péči o vozy nebo máte zájem o prodej... arr3Přidali jsme nové zbožíAuto do detailu vyleštěné, chcete víc než jen suché mytí aut?   Přidali jsme nové zboží takzvanou... arr3Skůtraři jsou nadšení!!! přečti celý článek a zjisti proč jsme jako první v historii serveru skutrportal.cz dostali v recenzi 99% ze 100% možných. RECENZE PRODUKTŮ NA SUCHÉ MYTÍ OD SERVERU SKUTRPORTAL.CZ   Viktor Hrachovec Skútr nebo... arr3Velkoobchodní spolupráce nebo droppshipingJestliže potřebujete rozšířit sortiment zboží a nebo přemýšlíte o nové obchodní příležitosti,... arr3Povánoční výprodej sady autokosmetiky sleva 150 Kč!!!Vánoce i nový rok jsou zdárně za námi. Přejeme Vám vše dobré, zdraví a spokojenost, prostě úspěšný...

ANKETA

Nadchl vás výsledek po mytí auta na sucho?

Byl jsem nadšený 86% Dobrý 11% Čekal jsem víc 2% byl jsem zklamaný 1%

 

 


Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost Eco Clean & Shine se sídlem Na novině 365, Břehy 53501, IČ 87747812 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Martinem Štainerem tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese Martin.Stainer@e-cs.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.e-cs.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics, Analytický nástroj Matomo, Česká pošta, s.p., Direct Parcel Distribution CZ s. r. o., Zásilkovna s.r.o.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.