Novinky
10.07.2019
Nové zboží pro snažší práci při údržbě auta
Do e-shopu jsme před pár dny přidali hromadu nového zboží, které vám zjednoduší práci, ať jste již profesionál a myjete i čistíte auta za peníze nebo ... číst celé
22.03.2018
Soutěž o Velikonnoční dárek
Pokuď máte rádi soutěžení, zkuste štěstí na naší Facebookové stránce: Autokosmetika pro suché mytí aut- Eco Clean & Shine   Naší stránku najdete... číst celé
01.03.2018
Nízké poštovné již od 59 Kč
Přidali jsme další možnost dopravy- Zásilkovnu.   Výhodou zásilkovny je nízké poštovné už od 59 Kč a široká síť výdejen. Možnost je si objednat zbož... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Chceš dobrý tip jak se starat o auto?

Doplň tvůj e-mail a dostaneš užitečné tipy!

KONTAKTY

Autokosmetika pro suché a chytré mytí aut a motorek

 

Eco Clean & Shine

Martin Štainer
Na novině 365
Břehy 53501

 

INFOLINKA:

Tel: 727 824 445
e-mail: Info@e-cs.cz
www.e-cs.cz

 

 

IČ:87747812
DiČ: CZ8502063647

 

 

Banka ČR: Komerční Banka

 

Účet ČR: 107-5207730257/0100

IBAN: CZ4801000001152015800237

BIC/SWIFT: KOMBCZPPXXX

 

Banka SK (€): Fio banka

 

Účet SK: 2001480519/2010

IBAN: CZ6020100000002001480519

BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

 

 

 


 

 

Suché mytí aut

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Eco Clean & Shine, se sídlem Na novině 365, Břehy 53501, IČ 87747812, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Chceš dobrý tip jak se starat o auto?
Doplň tvůj e-mail a dostaneš užitečné tipy!

Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat

info@e-cs.cz

727 824 445

 
Enjoy Clean & Shine
(c) 2021 All rights reserved
Designed by Tomáš Hlad. Vytvořeno systémem www.eshop-rychle.cz

Katalog internetových obchodů

 

 

Najdete nás i na MALL.CZ
Najdete nás i na MALL.CZHodnocení obchodu na Zboží.cz
2011–2021 © ECO Clean & Shine – Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz