Vše na chytré mytí aut - e-cs.cz
INFOLINKA

+420 727 824 445

DODÁNÍ

DO 48 HODIN

POŠTOVNÉ

OD 59 KČ

KONTAKTY

Eco Clean & Shine

Martin Štainer
Jankovice 25
Přelouč 53501
Tel: 727 824 445
e-mail: Info@e-cs.cz
www.e-cs.cz
IČ:87747812
DiČ: CZ8502063647

 

 

 


 

 

Suché mytí aut

ručni mytí aut

oživená pneumatika

Autokosmetika

Podporuje mojeID

NOVINKY

arr3Přidali jsme nové zbožíAuto do detailu vyleštěné, chcete víc než jen suché mytí aut?   Přidali jsme nové zboží takzvanou... arr3Soutěž o Velikonnoční dárekPokuď máte rádi soutěžení, zkuste štěstí na naší Facebookové stránce: Autokosmetika pro suché mytí... arr3Nízké poštovné již od 59 KčPřidali jsme další možnost dopravy- Zásilkovnu.   Výhodou zásilkovny je nízké poštovné už od 59 Kč... arr3Sekce Velkoobchod se suchou autokosmetikou spuštěn!!!Jestliže přemýšlíte o tom, že by jste rádi začali podnikat v péči o vozy nebo máte zájem o prodej... arr3Skůtraři jsou nadšení!!! přečti celý článek a zjisti proč jsme jako první v historii serveru skutrportal.cz dostali v recenzi 99% ze 100% možných. RECENZE PRODUKTŮ NA SUCHÉ MYTÍ OD SERVERU SKUTRPORTAL.CZ   Viktor Hrachovec Skútr nebo... arr3V pondělí 10.10.2016 budeme na Veletrhu úkliduChystáme na veletrh ůklidu, už se moc těšíme až budeme moci ukázat úklidovým firmám jak je... arr3Velkoobchodní spolupráce nebo droppshipingJestliže potřebujete rozšířit sortiment zboží a nebo přemýšlíte o nové obchodní příležitosti,... arr3Povánoční výprodej sady autokosmetiky sleva 150 Kč!!!Vánoce i nový rok jsou zdárně za námi. Přejeme Vám vše dobré, zdraví a spokojenost, prostě úspěšný...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 85,0 Kč (3,4 EUR)
naše cena 159,0 Kč (6,4 EUR)

KONTAKTY

Eco Clean & Shine
Jankovice 25
53501 Přelouč
tel: +420 727 824 445
info(a)e-cs.cz
IČ:87747812
DiČ: CZ8502063647

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 85,0 Kč (3,4 EUR)
naše cena 703,0 Kč (28,1 EUR)
naše cena 866,0 Kč (34,6 EUR)

ANKETA

Nadchl vás výsledek po mytí auta na sucho?

Byl jsem nadšený 75% Dobrý 15% Čekal jsem víc 5% byl jsem zklamaný 4%

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů